Шостий палець Лободи кудись пропав: співачка показала свої ступні, чим розбурхала мережу

Одного разу пальці Лободи вже сполошили всю мережу, і хоча публіка вже забула той випадок, співачка, сама того не знаючи, знову повернулася до теми своїх ніг.

Близько року тому героїня нашої сьогоднішньої статті випустила хіт під назвою “Новый Рим”, обкладинка якого на якийсь час стала чи не найбільш обговорюваним фото на просторах Інтернету. Зірка позує в крихітній чорній сукні та чорних босоніжках на високих підборах, тримаючи при цьому праву ногу в руках.

То самое фото Лободы с шестью пальцами
Те саме фото Лободи з шістьма пальцями

Найбільш уважні підписники розгледіли на знімку у Лободи 6 пальців. Тоді деякі припустили, що виною всьому невдало впавше світло і обробка фотографії. Проте, знайшлися і ті, хто вирішив, що у Світлани насправді анатомічне відхилення.

Пізніше цій темі навіть присвятили випуск шоу “Вечірній Ургант”, де виконавиця пояснила, що причиною казусу стала просто-напросто подушечка пальця, яка трохи завернулася, як їй пояснив фотограф.

Светлана Лобода в шоу Вечерний Ургант
Світлана Лобода в шоу Вечірній Ургант

З тих пір пройшло вже досить багато часу, проте нове фото Лободи в Інстаграмі знову нагадало про той випадок. Так, на знімку зірка позує в гримерці під час підготовки до виходу на сцену. Візажист займається макіяжем Світлани, а сама вона сидить на стільці, спершись ногами об стіл.

Скриншот из Инстаграма Светланы Лободы
Скріншот з Інстаграму Світлани Лободи

Якщо придивитися, можна помітити, що шести пальців у Лободи немає, тільки п’ять, зате з яскравим червоним педикюром.

Судячи з наступних постів артистки в Stories, концертне затишшя нарешті закінчилося.

Скриншоты из Инстаграма Светланы Лободы
Скріншоти з Інстаграму Світлани Лободи

У минулому році через пандемію коронавірусу більшу частину гастролей довелося скасувати. Незважаючи на це, героїня статті провела час з користю — гарненько відпочила і приділила час родині, а тепер знову повернулася підкорювати сцену.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.