Винник не втрачає зв’язку з “молодими вовчицями” і готує великий концерт до 8 березня: де він відбудеться?

У зв'язку з жорсткими карантинними обмеженнями і локдауном, який закінчиться вже через пару днів, всі зірки скасували свої концерти.

Але вони вже спішно планують нові, так як вірять – в цьому році карантину і заборон на проведення масових заходів має бути значно менше, ніж в 2020 році.

Першим, хто нагадав про себе і проведенні своїх концертів, став не хто інший, як Олег Винник – улюбленець всіх вовчих.

Він запланував концерт не просто на якусь дату, а напередодні самого приємного і многоожідаемого жіночого свята – на 7 березня.

Про своєму концерті Олег Винник сповістив в Інстаграм-акаунті і вже закликав купувати квитки

“Друзі, не змінюємо традицій і влаштовуємо довгоочікуваний концерт на честь свята весни! Скучили за атмосферою драйву, якісної живої музики, позитиву і любові № 7 березня о 19:00 збираємося в ТРЦ« Термінал »г .. Бровари. Концерт відбудеться в безпечному форматі згідно з усіма правилами карантину. Посилання на квитки в шапці профілю “, – написав Олег Винник в описі до своєї традиційної афіші концерту.

Ось що шанувальники Олега стали писати в коментарях до новини про концерт:

  • Прикольно, в Києві відмінили и просто з людей кошти забрали, а в Броварах означати буде, даже НЕ здівуюся если его теж за 2 дні відмінять !, – пише користувач з ніком valentina_barashenko
  • Якщо дозволили провести концерт в березні, то що на рахунок перенесених концертів з осені ?? Може і концерт в Дніпрі проведете в березні, як і в минулому році ??, – пише користувач з ніком crist_rose
  • Дуже скучили. Чекаємо з нетерпінням і в інших містах, – пише користувач з ніком lyubov_savenko

З ким у Олега Винника насправді був роман: Таюне, Ніно або Олена Шоптенко?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.