Солістка популярної музичної групи “А ‘Студіо” Кеті Топурія вдруге стала мамою

34-річна співачка Кеті Топурія, солістка дуже популярної в країнах СНД групи "А'Студіо" 21 січня народила другу дитину.

Співачка і її оточення ретельно приховували всі подробиці про вагітність, але є підтверджені дані, що Кеті народила здорового хлопчика. Пологи співачки пройшли в одному з найсучасніших перинатальних центрів Москви. Мама і син вже завтра збираються відправитися додому.

Кеті Топурія перед пологами
Кеті Топурія перед пологами

Батьком хлопчика є другий чоловік артистки, московський бізнесмен Лев Дєньгов. Офіційно пара оформила стосунки в листопаді 2020 року, коли живіт вже заховати було неможливо. З Дєньговим Кеті почала зустрічатися відразу після розриву зі скандальним репером Гуфом.

Для Кеті це вже другі пологи – вона виховує 5-річну доньку Олівію, яка народилася в шлюбі з бізнесменом Львом Гейхманом.

Кеті Топурія з донькою Олівією
Кеті Топурія з донькою Олівією

З першим чоловіком Кеті прожила 4 роки, розлучилися вони в 2017 році. Екс-подружжя називають різні причини. Жінка каже, що відразу після народження дочки в 2015 році відносини у них зіпсувалися, чоловік перестав на неї звертати увагу, став заводити зв’язки на стороні.

Кеті Топурія і Лев Гейхман
Кеті Топурія і Лев Гейхман

Гейхман же журналістам озвучив іншу причину, а саме зраду самої Кеті з Гуфом.

З Олексієм Долматовим (це справжнє ім’я Гуфа) у співачки теж не було все гладко, вони постійно сварилися, а потім спливла історія з його неповнолітньою коханкою. Роман тривав всього кілька місяців.

Кеті Топурія і Гуф
Кеті Топурія і Гуф

Весілля Кеті Топурії і Льва Дєньгова відбулася в листопаді 2020 року, але через пандемію вони просто розписалися, а банкет влаштують після закінчення обмежень.

Весілля Кеті Топурія і Лев гроші
Весілля Кеті Топурія і Лева Дєньгова

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.