Дві куми: Ані Лорак і Лілія Подкопаєва зустрілися в Києві і не спали всю ніч до ранку

Ані Лорак і Лілія Подкопаєва не тільки старі подруги, а й куми. Одна тепер живе в Росії, інша в США, а 21 січня 2021 року зустрілися в Києві.

Лілія Подкопаєва в своєму Instagram поділилася домашнім знімком зустрічі двох старих подруг, які дуже давно не бачилися.

Ані Лорак і Лілія Подкопаєва 21.02.21 в Києві
Ані Лорак і Лілія Подкопаєва 21.02.21 в Києві

Гімнастка так підписала фото.

 ""

Дружбі між молодими жінка більше 20 років, а в 2007 році, 10 травня, Ані Лорак стала хрещеною мамою доньки Лілії та Тимофія Нагорного Кароліни. У Подкопаєвої троє дітей – сина Вадима вони з Нагорним усиновили з донецького дитячого будинку у віці 8 місяців. Зараз хлопчику 15 років. Менше ніж через рік Лілія народила Кароліну. Потім вони з Нагорним розлучилися і Лілія вийшла заміж за бізнесмена Віктора Костирка, але незабаром пара розлучилася. Третій чоловік – американський бізнесмен Ігор Дубинський.

Весілля відбулося в 2018 році, тоді ж Лілія поїхала жити в США. В кінці 2019 року в них народилася дочка Евеліна.

Діти Лілії Подкопаєвої - Вадим, Кароліна і Евеліна на початку 2020 року
Діти Лілії Подкопаєвої – Вадим, Кароліна і Евеліна на початку 2020 року

Ані Лорак поїхала жити до Москви в 2014 році, після революції на Майдані. Тоді її концерти супроводжувалися акціями протесту і погрозами і співачка боялася за свою сім’ю. З того часу вона в Києві не з’являлася і концертів не давала. Але в січні приїхала в Україну, дала неофіційний концерт і, за чутками, знімає тут кліп.

Ані Лорак відвідала Київ і влаштувала фотосесію в шкіряних штанях
Ані Лорак відвідала Київ

Тепер ставлення до співачки більш лояльне, адже вона жодного разу не висловилася якось нешанобливо в сторону батьківщини і завжди говорить, що сподівається на примирення між народами.

Зустріч двох подружок сталася на київській квартирі Подкопаєвої. Дівчата в зручному домашньому одязі і явно не збиралися кудись йти.

Підписчики в основному пораділи за двох подружок-кумоньок, відзначаючи, що їм дійсно є про що поговорити.

Але були й такі, що кепкували на їхню адресу.

 "" "" "" А деяка частина коментаторів звернула увагу на обличчя Ані Лорак і дорікнула їй в надмірній пластиці, зазначивши, що Лілія на її тлі виглядає дуже природно.

 "" "" Ані Лорак в своєму Інстаграмі ніяк не відзначила зустріч з подругою.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.