Молода матуся Кеті Топурія вийшла на зв’язок з пологового будинку, показала фото сина і відкрила його ім’я

Вчора, 21 січня 2021 року відома співачка, солістка популярної групи "А 'Студіо " Кеті Топурія народила сина в одному з кращих московських пологових будинків.

Хлопчик народився 21.01.21, але мама тільки на другий день вийшла на зв’язок зі своїми підписчиками в Інстаграмі. Вона опублікувала зворушливе фото дитячих ніжок (личко вирішила не показувати), а в супроводі назвала ім’я малюка.

Пости Кеті Топурія з пологового будинку
Пост Кеті Топурія з пологового будинку
Ім'я сина Кеті Топурія
Ім’я сина Кеті Топурія

Виходить, що повне ім’я хлопчика – Дєньгов Адам Львович.

Шанувальники і колеги співачки поспішили привітати її з такою радісною подією.

 ""

Батько дитини – московський бізнесмен Лев Дєньгов, з яким вагітна співачка розписалися в листопаді 2020 року. Торжество вони вирішили відкласти до закінчення карантинних обмежень.

Весілля Кеті Топурія і Лев гроші
Весілля Кеті Топурія і Лев Дєньгов

Для 34-річної артистки це другий офіційний шлюб і друга дитина. Вона виховує 5-річну доньку Олівію від першого чоловіка Льва Гейхмана.

Кеті Топурія з донькою Олівією
Кеті Топурія з донькою Олівією

С батьком дівчинки співачка прожила 4 роки, вони розлучилися в 2017 році, офіційно оголосивши, що почуття згасли. Але жовта преса писала, що Лев постійно змінював Кеті, поки вона була в декреті, а вона сама знайшла собі нову любов – репера Гуфа.

Кеті Топурія і Лев Гейхман
Кеті Топурія і Лев Гейхман

З ним Кеті зійшлася відразу після розлучення, але разом вони прожили менше року, а потім з’ясувалося, що Гуф в той же час жив і з іншою дівчиною, якій ще не виповнилося 18 років. Був великий скандал, реперу ледве вдалося відкрутитися від покарання за зв’язок з неповнолітньою, а з Кеті вони розлучилися.

Кеті Топурія і Гуф
Кеті Топурія і Гуф

Роман з Дєньговим Кеті ретельно приховувала, як і свою вагітність, поки вже все не стало очевидним. Співачка виступала практично до самих пологів і після не збирається довго сидіти в декреті – через 2 місяці обіцяє вийти на сцену.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".