Дан Балан розворушив серця шанувальників ніжними фото і словами на адресу своєї передбачуваної коханої

Екс-суддя "Голосу країни " відомий співак Дан Балан опублікував в своєму Інстаграме чуттєве фото і привітання на адресу однієї відомої красуні в честь її іменин.

25 січня відома українська поп-діва Тіна Кароль святкує 36-й день народження і іменини (сьогодні день Тетяни, а саме так батьки назвали доньку). Співачка з ранку отримала вже тисячі поздоровлень, але одне з них викликало бурю емоцій і захоплення у шанувальників.

Це привітання від Дана Балана, який не зміг стримати своїх почуттів і назвав Тіну “дорога”, опублікувавши приголомшливо зворушливе спільне фото.

Фото Дана Балана і Тіни Кароль
Фото Дана Балана і Тіни Кароль

Він так написав в супроводі:

 ""

І від знімка, і від звернення віє ніжністю, що не залишає сумніву – магія є.

Шанувальники зіркової пари Тіни Кароль і Дана Балана в повному захваті, багато хто вже не сподівалися побачити пару разом. Деякі зізналися, що розплакалися від щастя – невже все це правда?

Я ж не одна це бачу? підпис …

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

І ще тисячі коментарів всього за 1 годину після публікації. А що робиться на фансторінках Фантіни і Дантіни – важко розповісти.

Тіна і Дан офіційно в останній раз зустрічалися на фіналі “Танців з зірками”, де, за словами очевидцем, просто перекинулися кількома фразами вітання.

На шоу Дан презентував прем’єру пісні “Дихають любов’ю” разом зі своєю підопічною на “Голосі-10” красунею-казашка Індірою Едільбаевою. Відразу ж пішли чутки, що між ними роман, а українські шанувальники була дуже розчаровані. Але сама Інді поспішила спростувати чутки – у неї на батьківщині є коханий, а з Даном – тільки творча співпраця.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Вразила всіх і відмова Дана стати тренером в новому сезоні “Голос-11”, але він пояснив це дуже великою зайнятістю – зйомками декількох кліпів і підготовкою великого сольного концерту, з яким має намір зробити світове турне після закінчення пандемії.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.