Марина Боржемська після розлучення з Узелковим шукає любов навіть на реаліті-шоу: нова “Холостячка”

Наставниця проекту "Зважені та щасливі" Марина Боржемська заговорила про можливу участь у другому сезоні реаліті-шоу "Холостячка".

До недавнього часу героїня нашої сьогоднішньої статті була заміжньою жінкою, проте через майже 20 років в шлюбі з боксером В’ячеславом Узелковим вона подала на розлучення.

Для шанувальників їх пари новина про розставання стала дуже несподіваною, адже з боку здавалося, що в зірковій сім’ї панує любов і взаєморозуміння. У житті ж все виявилося зовсім не так.

В'ячеслав Узелков та Марина Боржемская
В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська

Марина довгий час не розкривала причин розлучення, але в підсумку зізналася, що вся справа в домашньому насильстві з боку В’ячеслава, причому не тільки фізичному, але і психологічному. Діти колишнього подружжя, син Роберт і дочка Олівія, залишилися жити з мамою.

Марина Боржемская з дітьми Робертом і Олівією
Марина Боржемська з дітьми Робертом і Олівією

Завдяки такій відвертості Боржемську підтримують безліч фанатів, з якими вона тримає зв’язок в соціальних мережах. На цей раз у себе в Instagram фітнес-тренер підняла тему шоу “Холостячка”.

Справа в тому, що після першого сезону з Ксенією Мішиною з’явилася маса чуток про можливих претенденток на роль наступної головної героїні. Марина опинилася в їхньому списку.

Марина Боржемская
Марина Боржемська

Спочатку зірка подякувала підписникам за те, що всі вони бажають їй зустріти найкращого чоловіка, після чого відповіла щодо участі в проекті:

“Поки я не планую брати участь в романтичному реаліті, але ніколи не говори “ніколи”. Звичайно, зарікатися не буду, оскільки вважаю, що справжнє кохання можна зустріти всюди. І навіть на телепроекті”.

Також в кінці поста Боржемська підтвердила свої слова про справжнє кохання і привітала героїв “Холостяка” Микиту Добриніна з Дашею Квітковою, які одружилися і готуються стати батьками.

Хоча поки що Марина не збирається ставати нової “Холостячкою”, коментатори не втрачають надії побачити в цьому амплуа саме її.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.