Учасниця “Танців” Ілона Гвоздьова показала зворушливі знімки з таїнства хрещення синочка Домініка

На початку жовтня, 11 числа, минулого року українська танцівниця Ілона Гвоздьова стала мамою вдруге - своєму чоловікові, Івану Хомячуку, вона народила сина.

Подружжя прийняли рішення назвати хлопчика незвичайним ім’ям Домінік. І ось, 25 січня тримісячного малюка охрестили – незважаючи на пандемію, свято вдалося провести у вузькому сімейному колі і без розмаху. Сама Ілона поділилася знімками радісного моменту в соціальних мережах.

Хрещення
Хрещення

На фотографіях видно, що все таїнство навколо хрещення маленького Домініка проходило в Свято-Пантелеймонівському соборі. Там зібралися тільки найближчі друзі та родичі пари, щоб не ризикувати здоров’ям всіх сім’ї. Клопоту навколо організації було багато, до останнього міг перешкодити раптовий посилений карантин, але свято відбулося – молодим батькам допомогли узгодити всі моменти.

Хрещення сина Ілони Гвоздьовой
Хрещення сина Ілони Гвоздьової

Хореограф дуже рада, що все склалося якомога вдаліше – і тепер її малюк прилучилися до віри, яку дотримувався весь його рід по обидва боки. Сонячна погода, приємна атмосфера і добрі слова зробили цю подію для всіх присутніх незабутнім. Зайвої уваги пара не хотіла, так що вони заздалегідь попросили журналістів обмежитися з питаннями. При цьому хрещеними хлопчика стали хороші друзі сім’ї, представники якраз немедійних професій і вони не захотіли світитися.

Ілона Гвоздьова з чоловіком Іваном Хомянчуком
Ілона Гвоздьова з чоловіком Іваном Хомянчуком

Крім новонародженого Домініка, Ілона і Іван також виховують доньку-школярку – Валерія нетерпінням чекала на появу братика і цікавилася про становище мами протягом всієї вагітності.

Старша дочка Ілони Гвоздьової Валерія
Старша дочка Ілони Гвоздьової Валерія

З огляду на той факт, що від участі в попередньому сезоні “Танців з зірками ” майбутня мама не відмовлялася від виступів до найостанніших термінів, а незабаром хоче повернутися на сцену, то можна зробити висновок, що самопочуття Гвоздьової протягом всієї вагітності було відмінним.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!