Філіп Кіркоров зібрався підкоряти “Євробачення” з молодою молдавської білявкою: “Таку красуню та в дружини”

Король російської естради Філіп Кіркоров планує взяти участь в музичному конкурсі "Євробачення-2021", але не сам і не від імені Росії.

Протягом всієї своєї кар’єри Філіп Бедросович неодноразово був так чи інакше причетний до конкурсу. Ще в 1995-му він брав участь там як конкурсант і зайняв 17 місце. Після цього герой статті вирішив стати продюсером і композитором пісень для інших учасників з країн СНД. Його перший досвід не увінчався успіхом, однак зупинятися на цьому він не став.

Молодий Філіп Кіркоров
Молодий Філіп Кіркоров

У 2007-му його підопічний Дмитро Колдун зайняв шосте місце, через рік Ані Лорак з піснею Кіркорова “Shady Lady” дійшла до другого місця, пізніше Сергій Лазарєв двічі опинявся третім з композиціями, які для нього написав Філіп.

Філіп Кіркоров, Ані Лорак і Сергій Лазарєв
Філіп Кіркоров, Ані Лорак і Сергій Лазарєв

На цей раз артист поїде на “Євробачення” разом з молдавською співачкою Наталею Гордієнко, про що він розповів в своєму профілі в Instagram:

“Так! Тепер офіційно! Ми їдемо підкорювати Євробачення 2021 від Молдови. Наша міжнародна команда готує дуже солодку прем’єру! Нова пісня вже зовсім скоро! Я впевнений, ми вас здивуємо. Починаємо зворотний відлік…”.

Коментарі під постом зібралися вельми суперечливі — одні зраділи новині, інші розкритикували наряд Кіркорова, треті ж встигли посватати його з Гордієнко:

  • “Корона не тисне?”;
  • “Безглуздо дивитесь у спортивному прикиді і короні…”;
  • “Перемога за вами!”;
  • “Чекаємо і вболіваємо за вас!”;
  • “Гарна пара”;
  • “От би вам таку красуню в дружини! Коли ми вже за вас порадіємо? Такі ви вдвох чарівні, просто супер!”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

До речі, Філіп Бедросович одружений був лише одного разу. Після розлучення з Аллою Пугачовою нових обраниць співак не представляв публіці, хоча дітьми він вже встиг обзавестися. Якщо хочете дізнатися, хто є їх справжньою матір’ю, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.