На могилу Жанни Фріске з’їжджаються жінки, щоб провести ритуал привороту чоловіка, – ЗМІ

Співачки Жанни Фріске Герасимчука влітку 2015 року. Жінці було 40 років, і померла вона через онкологічне захворювання, яке довгий час не могла побороти.

У неї залишився син Платон, якого виховує вдівець Жанни – телеведучий Дмитро Шепелєв.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Довгий час після смерті Жанни Фріске між її батьками та чоловіком були судові тяжби – як за спадок, так і за малолітнього сина Платона

Зараз ситуація трохи владналося, проте на могилі Жанни помітили інші дивні речі, які близькі померлої співачки розцінюють як осквернення.

На могилу Жанни Фріске приїжджають, щоб провести ритуал і взяти сніг

Як пише Телеграм-канал “Тільки нікому “, до могили померлої від онкології зірки приходять такі собі “паломники ” з усієї країни. Однак все “парафіяни ” – жіночої статі, і приходять не тільки вшанувати пам’ять пішла зірки.

“Який тільки треш зі мною не сталося на могилах зірок. Журналісти з’ясували, що на Ніколо-Архангельське кладовищі, де похована Жанна Фріске, з’їжджаються жінки з усієї країни для магічного ритуалу. Розкидають там пелюстки троянд і збирають з могили співачки сніг, щоб додати його в суп чоловікові, якого хочуть приворожити. Хто це придумав і навіщо, незрозуміло. Але шкода цих піддослідних мужиків “, – сказано в Телеграм-акаунті ” Тільки нікому “.

Могила Жанни Фріске
Могила Жанни Фріске

Поки рідні і близькі Жанни Фріске ніяк не відреагували на це, Дмитро Шепелєв також утримався від коментарів в цю сторону.

Однак фанати, які до сих пір пам’ятають Жанну Фріске і шанують її пам’ять, називають такі ритуали як мінімум дивними.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Нагадаємо, російська зірка Жанна Фріске виступала в групі “Блестящие ” з 1996-го по 2003 рік. Пізніше вона почала сольну кар’єру, а також знялася в фільмах «Нічний дозор», «Денний дозор» і «Про що говорять чоловіки». Вона померла 15 червня 2015 роки від гліобластоми – найагресивнішою і найпоширенішою з злоякісних пухлин мозку. Їй було 40 років.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.