Дружина Потапа Настя Каменських після сімейного горя перестала роздягатися: “Я дуже сподіваюся…”

Відома українська співачка і дружина Потапа Настя Каменських навіть після втрати батька продовжує тримати з шанувальниками зв'язок.

Новий рік для героїні нашої сьогоднішньої статті почався з сімейного горя — в кінці січня на 82-му році життя помер її тато Олексій Йосипович. Це сталося невдовзі після повернення Потапа і Насті з відпочинку на Мальдівських островах.

Настя Каменских с папой
Настя Каменських з татом

Оскільки виконавиця активно веде свій блог в соціальних мережах, вона поділилася з фанатами і цією сумною новиною. Звичайно, багамільйонна армія підписників Насті Каменських в Інстаграмі підтримала артистку, що трохи полегшило важкі переживання.

Висловити подяку шанувальникам співачка вирішила новим постом:

“Друзі мої, я отримала від вас стільки тепла і добрих слів. Ви такі світлі, душевні і відчуваючі люди. Дякую кожному з вас за неймовірну підтримку і енергію добра. Дякую. Люблю вас і бажаю, щоб кожен день був щасливим!” , — написала знаменитість.

У своєму ж зверненні Настя підкреслила, що піснями, музикою, чуттєвими текстами і в цілому всією іншою творчістю вона сподівається дарувати людям щастя і надихати їх так само сильно, як вони надихають її.

Настя Каменських
Настя Каменських

Цю публікацію Каменських супроводила особистим фото, на якому позує в профіль в чорному светрі під горло, з сережками-кільцями і зібраним в хвіст волоссям. Локон і легкий макіяж надали образу зірки особливої ніжності.

У коментарях користувачі бурхливо відреагували на настільки проникливу промову дружини Потапа, не забувши обсипати її компліментами:

  • “Який неймовірно красивий образ. Це просто щось!”;
  • “І ми вас любимо”;
  • “Дякую вам за гарні пісні”;
  • “Прекрасна”;
  • “Зіронька ясна”.

Більше цікавого про закулісне життя Насті можна дізнатися з відео:

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.