Таємне життя актриси Дизель-шоу Марини Поплавської: у неї був наречений за межами України і мрії про дітей

Марина Поплавська загинула в автокатастрофі рано вранці в жовтні 2018 року.

Автобус з артистами «Дизель-шоу» врізався у вантажівку на трасі Житомир-Київ на під’їзді до Києва. Не стало світлої людини і яскравою актриси. Марині було 48 років.

ДТП с Мариной Поплавской
ДТП с Мариной Поплавской

Народилася майбутня актриса в місті Новоград-Волинський Житомирської області в 1970 році. Саме там почалася біографія Маріанни Францівни. Так, справжнє ім’я прими «Дизель-шоу» – Маріанна.

Свого часу дівчина не змогла вступити до театрального ВНЗ – це було нереально. І вступила до педагогічного інституту в Житомирі на філологічний факультет. Потім 23 роки викладала в школі Житомира українську мову та літературу. Марина дуже любила свою роботу та дітей. У школі вона організувала і вела театральний гурток. І навіть ставши артисткою, не залишала роботу педагога. І говорила, що педагогіка – справа всього її життя, а КВН і акторство – захоплення. Але в її житті все так переплелося, що акторство займає місце нарівні з педагогікою.

У 90-х роках Марина брала участь в іграх КВН у складі команди друзів з педагогічного інституту «Дівчата з Житомира». Удача не супроводжувала команду в змаганнях. Але справжній тріумф чекав дівчат на музичному фестивалі КВН в Юрмалі «голосячи КіВіН». У 1997 році вони стали лауреатами фестивалю. Свій успіх команда повторила в 2011 році, повторно ставши лауреатом ювілейного фестивалю в Юрмалі. «Королеву гумору» Марину Поплавський помітили і запросили спочатку в гумористичну програму на один з російських каналів, а в 2015 році в український комедійний проект «Дизель-шоу». Марина вважала, що відбулася в цьому шоу завдяки минулому житті в КВН, яка допомагала весь час залишатися в тонусі.

Знімалася Поплавська й в кіно. Її фільмографія налічує 4 ролі.

Особисте життя Марини Поплавську не має широкого розголосу. Марина не хотіла говорити про особисте. Відомо, що офіційно артистка заміжньою не була, і дітей у неї немає. В одному з останніх інтерв’ю вона сказала, що особисте життя хоч і називається особистим, але це життя і іншу людину. Що у неї є особисте життя і її коханий чоловік живе за межами України, і він дуже респектабельний чоловік.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.