Альбіна Джанабаєва показала дорослого сина від Валерія Меладзе: виріс писаним красенем

Колишня солістка жіночого тріо "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва показала в мережі фото дорослого сина від свого знаменитого чоловіка Валерія Меладзе.

Офіційними чоловіком і дружиною Альбіна і Валерій стали у 2014 році, проте їх стосунки зав’язалися ще задовго до цього, причому співак на той момент був одружений. Багато хто помилково вважає, що герої статті познайомилися завдяки “ВІА Грі”, однак насправді зустрілися вони ще раніше, коли Меладзе підшукував собі бек-вокалістку. Нею Джанабаєва спочатку і стала.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Незабаром після початку спільної роботи Альбіна народила сина Костянтина, а ще через деякий час по тому вона приєдналася до Віри Брежнєвої та Надії Грановської, зайнявши місце рудої учасниці групи “ВІА Гра”.

Не можна не відзначити, що пара довго і успішно приховувала роман, їм навіть вдалося не привертати увагу публіки до народження спільної дитини. Лише після офіційного розлучення Валерія з першою дружиною Іриною у 2014-му вони з Джанабаєвою перестали ховатися, в тому ж році у них народився другий син Лука.

Валерій Меладзе з колишньою дружиною Іриною
Валерій Меладзе з колишньою дружиною Іриною

Незважаючи на те що подробицями особистого життя пара ділиться нечасто, іноді в їх профілях в соцмережах можна побачити теплі сімейні кадри. На цей раз Альбіна похвалилася перед підписниками спільним фото зі старшим спадкоємцем Костянтином, якому 26 лютого виповнилося 17 років.

“Син, наша гордість! 17 років! Ура!”, — підписала знімок співачка.

Меладзе в своєму Інстаграмі теж присвятив Кості святковий пост:

“Сьогодні моєму старшому синочку виповнюється 17 років! Він цілеспрямований і послідовний. Якби я був таким, то багато чого б домігся!”, — написав Валерій.

Шанувальники приєдналися до поздоровлень і відзначили, що Костянтин виріс гарним хлопцем, а від наречених скоро відбою не буде, з чим важко посперечатися.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.