Маша Єфросиніна повністю змінила імідж: підстриглася під хлопчика і стала попелястою блондинкою (ФОТО)

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вразила шанувальників різкою і кардинальною зміною іміджу — вона більше не брюнетка.

Останнім часом героїня нашої сьогоднішньої статті зосередилася на роботі поза телебачення. Вона веде власне YouTube-шоу “Экзамен”, займається соціальними та благодійними проектами, не забуває про розвиток особистого блога в соціальних мережах. Проте, Машу все так же часто звуть в різні телепроекти і вона із задоволенням приймає ці пропозиції.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Нещодавно Єфросиніна стала зірковим експертом в шоу “Супер Топ-модель по-українськи”, склавши компанію Аллі Костромічовій, Сергію Нікітюку і Соні Плакидюк. Також зірка пробує себе в амплуа тренера на “Лізі сміху”, але на цьому її таланти не закінчуються.

Зараз Маша знімається в проекті “Ліпсінк батл”, який зовсім скоро буде радувати глядачів своїми музичними пародіями. Його ведучими стануть Тіна Кароль і Потап.

Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл
Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл

Це адаптація популярного американського формату “Lip Sync Battle”, де знаменитості перевтілюються в відомих співаків і співачок під усіма улюблені хіти. Завдання учасників полягає в тому, щоб максимально переконливо відтворити пісню, копіюючи міміку, манеру подачі і зовнішність справжнього виконавця.

Як активний користувач Інстаграм, Єфросиніна вже встигла похвалитися перед шанувальниками одним зі своїх перетворень. Так, в стрічці теледіви з’явився короткий ролик, в якому вона постала зовсім іншою — з короткою стрижкою під хлопчика і пофарбованим в попелястий блонд волоссям.

Скриншот из Инстаграма Маши Ефросининой
Скріншот з Інстаграма Маші Єфросиніної

Думка коментаторів щодо того, в кого ж Маша перевтілилася, розділилася — одні впевнені, що це Борис Апрель, інші побачили в ній Макса Барських, а треті і зовсім згадали Вітаса.

Маша Еросініна
Маша Еросініна

Крім того, підписники обсипали Єфросиніну компліментами, зазначивши, що такий імідж їй пасує:

  • “Дуже класно з білим волоссям”;
  • “Краса неймовірна!”;
  • “Як вам круто з таким кольором волосся”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.