Група “НеАнгели” розпалася після 15 років існування: Камінська і Смеюха готують прощальний концерт

Популярна українська поп-група "НеАнгели" розпалася після довгих 15 років існування. Солістки дуету вже готуються до прощального концерту.

Ця сумна новина з’явилася в четвер 4 березня в Інстаграмі Слави Камінської після ефіру ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, де вона розповіла, чому було прийнято таке рішення.

Свою “промову” співачка почала з гумором і зазначила, що нарешті через 15 років пісня “Юра, прощай. Юра, прости” стала актуальною. Справа в тому, що продюсером групи є Юрій Нікітін.

НеАнгели зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним
НеАнгели зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним

Ось як Камінська відповіла на головне питання, що цікавить їх аудиторію — причини розпаду дуету:

“Це спільне рішення — моє, Вікіне і Юри. Нам трошки з Вікою стало тісно, ось уже якось і на концертах, і на студії, і в кліпах. Все-таки вже дівчинки дорослі”.

НеАнгели на сцені
НеАнгели на сцені

Однак далі з’ясувалося, що головним ініціатором все ж був Нікітін:

“Це не ми захотіли. Так вийшло, що любов проходить, почуття згасають. Точно так же, мабуть, у Юри більше немає ні бажання, ні можливості нами займатися. Але йшли до цього всі”.

Слава Камінська на 1 + 1
Слава Камінська на 1+1

Незважаючи на те що солістки багато лаялися, Слава зізналася, що їй трохи сумно від того, що їх спільна творча історія закінчується:

“Ось я зараз, чесно, сиджу нервую, як в перший раз, коли виходила на сцену. НеАнгели — це вже легенда. Дві мої вагітності пройшли з Вікою, хочу щоб третя пройшла якось “окремо”.

Що стосується подальших планів учасниць групи, то вони обидві не збираються йти зі сцени, але кожна піде в сольне плавання. При цьому Камінська запевнила — зі Смеюхою вони остаточно не прощаються.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.