На честь Дня народження Тараса Шевченка розлучена телеведуча Соломія Вітвіцька прочитала його вірш

Як відомо, 9 березня народився відомий український поет Тарас Григорович Шевченко. Його творчість - неоціненне надбання українського народу.

Відома телеведуча і зірка каналу 1 + 1 Соломія Вітвіцька, яка недавно викликала скандал гучним розлученням зі своїм чоловіком Владом Кочетковим, вирушила напередодні восьмого березня з подругами в Одесу. Там, на березі Чорного моря, вона зачитала один з легендарних творів Шевченка “Садок вишневий коло хати “.

Йдучи прямо по березі, Соломія Вітвіцька з розпущеним волоссям і яскраво червоними губами декламувала вірш

“З Днем народження, Шевченко! Море гармонійно мені акомпанувало. Я знаю цей вірш з років п’яти. Папа був ініціатором, щоб ми з братом навчалися добре розповідати поезію і ми з @vitvitskyy старалися! Коли нам здавалося, що більш ідеального декламації і бути не може, тато все одно знаходив що підказати. Дивно, але саме цей вірш я пам’ятаю краще за всіх з тих, що вчила протягом усього життя і можу розповісти, якщо мене навіть розбудити вночі. А кожен раз коли його розповідаю, спливають дитячі спогади “,

– зворушливо зізналася Соломія.

На відео Соломія Вітвіцька йде в однотонному кремово-бежевій сукні, яке закриває їй коліна, а поверх надітий плащ кольору металік. Губи телеведуча вирішила виділити собі яскравою червоною помадою.

У коментарях фанати творчості “Кобзаря ” захоплювалися, наскільки атмосферно Соломія Вітвіцька прочитала цей твір.

Нагадаємо, в січні 2021 року Вітвіцька на всю країну оголосила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Владом. Причину розбрату в сім’ї не назвала, але зазначила, що офіційно ЗАГС розвів їх ще восени 2020 року.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.