Засудженого Єфремова номінували на престижну кінопремію: тюремний термін за смертельне ДТП не перешкода

Відомий російський актор Михайло Єфремов відбуває покарання за скоєне ДТП, але це не завадило йому стати номінантом престижної кінопремії.

Уже кілька місяців із загального терміну в 7,5 років Михайло сидить в колонії загального режиму. Проте, з перших сторінок новинних видань артист не пропадає.

На цей раз справа стосується його акторського таланту. Так, Єфремов опинився в списку кандидатів на одну з нагород російської кінопремії “Ніка”. Героя нашої сьогоднішньої статті номінували в категорії “Краща чоловіча роль другого плану” за гру в драматичному фільмі “Француз”. Там Михайло Олегович втілив образ батька головного героя — колишнього радянського в’язня і викладача.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Стрічка вийшла на екрани ще восени 2019-го, проте через пандемію наступної весни церемонію нагородження не проводили. Тому на майбутній премії будуть нагороджуватися лауреати одразу за два роки.

У мережі з цього приводу розпалюються бурхливі обговорення. Багато хто дивується, навіщо засудженого Єфремова взагалі номінують.

Міхайю Єфремов в суді
Міхайло Єфремов в суді

Варто відзначити, що з вини Михайла в червні 2020-го загинув кур’єр Сергій Захаров в результаті зіткнення їх автомобілів. Актор сів за кермо в нетверезому стані, виїхав на зустрічну смугу і в’їхав у фургон Захарова. Отримані ним травми були несумісні з життям — чоловік помер вже на наступний ранок після аварії.

Загиблий в ДТП з Єфремовим Сергій Захаров
Загиблий в ДТП з Єфремовим Сергій Захаров

Суд над Єфремовим теж видався вельми скандальним, а по його підсумкам знаменитість засудили до 8 років позбавлення волі. Новому адвокату вдалося скоротити термін шляхом подачі апеляції, але не на багато — всього лише на півроку.

Про інші найгучніші зіркові ДТП дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.