Хто така Маша Кончаловская: історія життя і кома довжиною в 7 років? Маловідомі факти про дочку Юлі Висоцької

Маша Кончаловская спільна дитина в родині режисера Андрія Кончаловського і актриси Юлії Висоцької.

Страшна трагедія на дорозі, в якій постраждала тільки 14-річна Маша, трапилася у Франції в 2013 році. На довгі роки дівчина опинилася прикутою до ліжка. Як все було і які прогнози дають лікарі сьогодні, через сім років – читайте в нашій статті.

Як все було

Маша Кончаловская
Маша Кончаловская

Франція. Осінь. Mercedez повертався в готель. За кермом глава сімейства Андрій Кончаловський. Не впоравшись з керуванням, він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із зустрічним автомобілем.

З усього сімейства, яке лежало в машині, страшні травми отримала тільки не пристебнута ременями безпеки 14-річна Маша. З важкими травмами голови її доставили в клініку Марселя.

Тривале лікування та реабілітація

Маша Кончаловская і Юлія Висоцька - дочка, яка 7 років в комі, і її мати
Маша Кончаловская і Юлія Висоцька – дочка, яка 7 років в комі, і її мати

Маша перенесла кілька важких операцій і тривалий час перебувала в стані медикаментозної коми і на штучній вентиляції легенів.

У 2015 році дівчина стала самостійно дихати і її загальний стан значно покращився. Було прийнято рішення перевезти дівчину в Італію для реабілітації.

Батьки Маші вкрай рідко діляться інформацією про стан. Лише одного разу вони повідомили, що молодий організм дочки невпинно бореться і, пройшовши довгий шлях реабілітації, у Маші є надія повернутися до нормального життя.

Маша Кончаловская в програмі "Їмо вдома"
Маша Кончаловская в програмі “Їмо вдома”

Після реабілітації в Італії дівчинку привезли в елітну підмосковну клініку, де фахівці роблять все можливе, щоб поставити Машу на ноги. З’явилася інформація про те, що її стан значно покращився – дівчина стала самостійно дихати, реагувати на світло і голоси. Але зіркові батьки це не підтвердили.

Андрій Кончаловський звинувачує себе в трагедії, що сталася і одного разу висловився з цього приводу:

“Моя мета – щоб вона одужала. Це є сутністю мого життя. І Юлиної. І ця віра невблаганна. “

Зараз Маші 21 рік. На думку фахівців, сім років коми не можуть не відбитися на здоров’ї дівчинки, на діяльності її головного мозку. Але близькі люди не втрачають надії і продовжують вірити в диво.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.