Татусева донька Ліза Арзамасова повторила танець Галини Сергіївни через 13 років: все та ж, тільки бюст виріс

Російська акторка Єлизавета Арзамасова, що отримала широку популярність в серіалі "Татусеві доньки", повторила переможний танець Галини Сергіївни через 13 років.

17 березня героїня нашої сьогоднішньої статті відмітила 26-річчя, на честь чого зробила шанувальникам сюрприз. Так, у себе в Інстаграмі Арзамасова опублікувала відео з легендарним танцем своєї героїні з “Татусевих доньок” Галини Сергіївни, який вперше виконала цілих 13 років тому. Він став справжнім мемом, тому реакція фанатів була відповідною.

“Ну що, друзі мої… Це було непросто — Галина Сергіївна вже не та, але я не звикла відступати! На прохання нещодавнього іменинника Мартіна [Авербуха] в свій день народження танцюю переможний танець “найрозумнішої” дівчинки з екрану” , — написала Ліза.

Мартін — син фігуриста Іллі Авербуха, за якого Арзамасова вийшла заміж в кінці 2020-го. Дитина залишилася у Іллі від першого шлюбу з партнеркою по фігурному катанню Іриною Лобачовою, після розлучення хлопчик живе з батьком. Судячи з усього, Єлизавета знайшла спільну мову з сином чоловіка.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух
Ліза Арзамасова та Ілля Авербух
Ліза Арзамасова і Мартін Авербух
Ліза Арзамасова і Мартін Авербух

Не можна не відзначити, що підписники артистки залишилися в повному захваті від ролика, про що говорять безліч захоплених коментарів:

  • “Мій улюблений момент з усього серіалу”;
  • “Браво! Це було феєрично!”;
  • “Ностальгія в око потрапила”;
  • “Це найкращий баттл з самим собою. А покращала то як!”;
  • “Все та ж Галина Сергіївна”;
  • “Бюст [прим. ред.] помітно підріс”.

До речі, день народження Ліза з чоловіком відзначила відпочинку в Дубаї, де вони вже встигли не тільки насолодитися сонячними пляжами, але й погуляти по пустелі.

Єлизавета Арзамасова
Єлизавета Арзамасова

А якщо хочете дізнатися, як змінилися інші акторки серіалів, які грали в дитинстві, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.