Олексій Панін розповів про свою четверту дитину: випадково дізнався про її існування від знайомих

Скандально відомий російський актор Олексій Панін дізнався про існування четвертої дитини абсолютно випадково і від знайомих.

Провокаційний образ Паніна з його різкими висловлюваннями, епатажними відео і дивними витівками ніяк не в’яжеться з роллю батька. Проте, Олексій є багатодітним татом. Більш того, якщо до недавнього часу було відомо про трьох його дочок (Нюся, Маша і Соня), то на днях артист сам зізнався в тому, що у нього насправді четверо дітей.

Три дочки Олексія Паніна
Три дочки Олексія Паніна

Так, герой статті став гостем нової програми “ДНК-шоу” з Лолітою, в рамках якої зірки шоу-бізнесу здають аналізи ДНК, щоб дізнатися про себе щось нове. Як ведуча, Мілявська теж здала тест і дізналася, що у неї є ген поганого водія, а ще їй завжди важко давалися танці, і виною цьому знову ж таки певний ген.

Лоліта Мілявська і Олексій Панін
Лоліта Мілявська і Олексій Панін

Незважаючи на те що Паніну, здавалося б, більше нічим здивувати публіку, йому все ж вдалося це зробити. В рамках шоу з’ясувалося, що в Олексія є так званий ген батьківства, завдяки чому він генетично володіє збільшеною здатністю співпереживати, може бути хорошим другом і батьком.

“З дітьми точно мені треба зупинитися. Ось 100%. Маша і Соня народилися в один і той же рік, в один і той же місяць, з інтервалом в три дні, на різних кінцях Москви. Про четвертого я дізнався від третіх осіб, від наших випадкових знайомих. Вона [мати дитини] настільки не хотіла ставити мене перед якимсь обов’язком, щоб я відчував себе винуватим… Дякувати Богу, ми зараз спілкуємося, ми не говоримо, що я її батько, тому що дитина живе в іншій сім’ї”.

Олексій Панін в ДНК-шоу
Олексій Панін в ДНК-шоу

Старша дочка Паніна Нюся живе з батьком в Іспанії, з молодшими дівчатами та їх матерями Олексій підтримує зв’язок, а самі вони знають про сестер і спілкуються одна з одною.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?