Тіна Кароль і Дан Балан розкрили всі карти: взялися за руки і романтично станцювали на очах у публіки

Роман Тіни Кароль і Дана Балана став улюбленою темою для обговорення у численної армії їх фанатів. Втім, парочка раз по раз сама підігріває інтерес.

Почалося все на зйомках вокального шоу “Голос країни”, де Дан Балан і Тіна Кароль сиділи на сусідніх тренерських кріслах. Недвозначні знаки уваги з боку молдавського мачо розтопили лід української поп-діви, що глядачі могли спостерігати на власні очі від ефіру до ефіру.

Треба сказати, що це перший чоловік, якого співачка публічно підпустила до себе після смерті коханого чоловіка Євгена Огіра в 2013 році. Від нього зірка виховує єдиного сина Веніаміна.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Суперфінал ювілейного 10 сезону став справжнім сюрпризом для аудиторії, адже тоді потенційні закохані презентували на всю країну спільну романтичну пісню. Багато хто визнав це фактичним підтвердженням їх таємного роману.

А ось в поточному 11 сезоні Балана не виявилося в числі наставників, але Кароль не залишилася одна, адже він приєднався до неї в якості запрошеного радника на етапі нокаутів.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

В 11 випуску, який пройшов у неділю 4 квітня, під час виступу одного з учасників Дан Балан і Тіна не змогли втриматися і віддалися почуттям. Знаменитості пустилися в танок, ніжно тримаючи одне одного за руки.

Цей фрагмент вже з’явився в одному з фанатських акаунтів в Інстаграм, а в коментарях під відео користувачі в черговий раз висловили свою впевненість в тому, що виконавців пов’язують почуття:

  • “Та кому там є діло до того, хто співає?”;
  • “Вони сяють, коли поруч! А афішувати особисте в нашому заздрісному сьогоденні не варто. Вони просто зігрівають поглядами один одного, а це дорогого вартує”;
  • “Улюблені, ну одружіться вже!”.

Всі деталі роману Тіни Кароль і Дана Балана дивіться нижче:

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.