Ксенія Мішина, Віктор Павлик та інші зірки, які готуються до весілля в 2021

2021 рік уже приніс безліч радісних звісток про поповнення (або прийдешнє поповнення) в зоряних родинах. Але чи буде цей рік багатим на весілля?

У цій статті ми розповімо про парах, які хочуть піти під вінець в 2021, і про обставини, які вже заважали або можуть перешкодити статися цього одруження.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Незважаючи на те, що пара вже чекає дитину, а його народження заплановано на червень цього року, весілля у пари ще не було. Офіційно вони розписалися навесні 2020 року. Потім купили плаття, готувалися до свята, однак Ковід-19 і смерть старшого сина Віктора Павлика Павла змусили відкласти церемонію одруження на наступний рік.

Катерина Репяхова якось в своєму Інстаграм-акаунті зізналася, що, оскільки влітку їй народжувати, вона сподівається повернутися в форму і зіграти весілля в листопаді 2021 року.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

Ця парочка склалася восени 2020 року на проект “Холостячка “. З тих пір закохані живуть разом і “притираються “. Молоді та енергійні знаменитості вже готові не тільки до весілля, але і до дітей.

На одному з інтерв’ю Еллерт обмовився, що весілля обов’язково буде в 2021 році. Місяць не назвав, але уточнив – це буде теплу пору року.

А Ксенія Мішина тим часом вже вибирає собі весільне вбрання, і раз у раз інтригує – коли у неї запитують про вагітність, актриса і модель не заперечує своє цікаве положення, але і не підтверджує.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.