Зірка фільму “Один вдома ” Маколей Калкін вперше став батьком – ось що відомо про його першого спадкоємця

Зірка фільму "Один вдома" Маколей Калкін вперше став батьком у віці 40 років.

Як виявилося 40-річний актор Маколей Калкін став батьком ще 5 квітня – у нього народився син. Матір’ю дитини є актриса Бренда Сонг. Малюка пара назвала Дакота в честь сестри актора, яка загинула. Хлопчик народився вагою трохи більше 3 кілограмів. Малюк і молода мама почувають себе добре.

Маколей Калкін і Бренда Сонг стали батьками
Маколей Калкін і Бренда Сонг стали батьками

Бренда і Маколей познайомилися в 2017 році на зйомках фільму “Мальчишник в Таїланді ” і незабаром почали зустрічатися. Уже в 2018 році Маколей в одному з інтерв’ю зізнався, що мріє створити з Брендою справжню сім’ю. Актор також заявив, що мріє про дітей і вони з коханою активно над цим працюють. Маколей Калкін і Бренда Сонг поки не одружені офіційно, але давно живуть разом в будинку, який купив для них Калкін. Крім молодих батьків і малюка в цьому будинку проживають ще багато домашніх тварин – три кішки, папуга і зграйка золотих рибок.

Маколей Калкін і Бренда Сонг
Маколей Калкін і Бренда Сонг

Нагадаємо, Маколей Калкін прославився завдяки ролі Кевіна в фільмі “Один вдома”. Однак після фільму “Один вдома”, Калкін знявся ще в одному фільмі “Богатенький Річі”. Після цього серйозних ролей в кіно він не отримував. Після 20 років він пробувався як музикант, однак справа все одно не пішла. Піком його музичної кар’єри вважається те, що він знявся в кліпах Майкла Джексона. Спільна робота зблизила артистів, і Маколей став Хресним батьком дітей Джексона і його близьким другом. Зараз 40-річний актор почав все частіше з’являтися на телебаченні: зніматися в рекламах і шоу.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.