Багатодітний батько, який вибрав дружину молодше: хто вони – всі шестеро дітей Валерія Меладзе?

У цій статті мова піде про дітей російського співака і продюсера Валерія Меладзе. А їх не багато і не мало - шестеро. Чому артист зважився стати багатодітним батьком?

Він двічі був одружений і має трьох дочок від шлюбу з Іриною Малухіною, двох синів і дочку йому подарувала Аліна Джанабаєва. Складний період розлучення батьків залишив глибокий слід в житті і свідомості дочок. Спілкуватися з зоряним татом, який залишив їх у 2014 році, дочки захотіли відносно недавно.

Інга

Інга Меладзе
Інга Меладзе

У 1991 році у Валерія Меладзе і Ірини з’явилася на світ перша дочка Інга. Зараз дівчині 30 років. Вона здобула освіту в Кембриджі, там же і вийшла заміж в 26 років за марокканського журналіста Нурі Вергезе. Їх шлюб тривав два роки і після розлучення Софія повернулася до Москви, де відкрила свій ювелірний бізнес.

Софія

Софія Меладзе
Софія Меладзе

Софія народилася в 1999 році. Їй було 15 років, коли розлучилися батьки. У дитинстві Соня займалася балетом, але пов’язувати з ним своє життя не збиралася. Закінчивши школу в Москві, вона поступила в МДІМВ. Дівчина вважає за краще не сильно виділятися серед студентів, не акцентуючи увагу на своєму успішному соціальному становищі. Наприклад, маючи Мерседес, Софія також часто спускається в “підземку”.

Аріна

Аріна Меладзе
Аріна Меладзе

Аріна, третя дочка Валерія Меладзе, переживаючи розлучення батьків, не змогла до кінця прийняти те, що батько пішов в іншу сім’ю. Зараз їй 18 років. Вона збирається пов’язати свою майбутню професію з танцями, якими всерйоз захоплюється з дитинства.

Офіційне розлучення Валерія Меладзе з Іриною відбувся в 2014 році, хоча останні кілька років з них у співака були таємні відносини з екс-солісткою “ВІА Гри” Альбіною Джанабаєвою.

Костя

Костя Меладзе-молодший і батьки
Костя Меладзе-молодший і батьки

Своє ім’я перший син знаменитого співака отримав на честь брата Валерія Меладзе і діда. Альбіна народила Костю в 2004 році, коли Меладзе ще перебував в першому шлюбі. Зараз Кості 16 років. Він далекий від світу шоу-бізнесу і захоплюється наукою і технікою. Йому не подобається підвищена увага до їх сім’ї, йому хочеться жити як всі його однолітки. Незважаючи на те, що Костя є активним користувачем мережі, він не надто любить ними користуватися.

Лука

Другий син Валерія та Альбіни – шестирічний Лука займається професійним спортом. Його приваблює гімнастика.

Безсумнівно, що Валерій любить всіх своїх дітей і зізнався в одному з інтерв’ю, що головне завдання його життя – зробити так, щоб діти від різних шлюбів почали спілкуватися між собою.

Дочка, чиє ім’я не розголошують

У квітні 2021 року Альбіна Джанабаєва знову стала мамою. Відомо, що у пари народилася дівчинка. Однак імені її ще не називають.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.