51-річна Ірина Білик в яскравій шапці і величезних окулярах пересіла з “Тесли” на самокат: впала в дитинство

Відома українська співачка Ірина Білик зібралася освоювати новий транспортний засіб, про що вона вже встигла повідомити в соціальних мережах.

51-річна зірка активно веде особистий блог в Інстаграм, де регулярно публікує свіжі пости як з творчого, так і з особистого життя. На цей раз Ірина вирішила похвалитися своїм подарунком, про який вона мріяла, ще будучи дитиною.

“Збулася мрія дитинства! Мені подарували самокат. І, до речі, він теж як і моя Тесла електричний, їздить на батареї”, — написала Білик.

Цю публікацію вона доповнила знімком на тому самому самокаті. Для прогулянки поп-діва обрала модний молодіжний образ. Вона позує в чорному костюмі, кросівках на масивній підошві, сірому пальті, квадратних сонячних окулярах і в шапці кислотно-зеленого кольору. Самокат їй подарували триколісний — з такого не впадеш.

Також Ірина поцікавилася у підписників, як вони ставляться до екологічного транспорту, тому в коментарях вони не тільки обсипали зірку компліментами, а й підтримали розмову:

  • “Ви так стильно виглядаєте”;
  • “Якщо є гроші на таку розкіш, то це круто”;
  • “Більша частина України і так їздить на електриці. Метро називається”;
  • “Перетворилася на маленьку дівчинку!”;
  • “Красуня, як завжди! І навіть самокат це не зіпсує”;
  • “Через 10 років не буде машин на бензині, вичерпала Земля ресурси”, — пишуть коментатори.

Хто саме підніс Білик такий дорогий подарунок, невідомо, зате електромобіль Tesla за ціною в 40-50 тисяч доларів, на якому вона їздить, їй подарував друг на ім’я Валерій. Очевидно, дуже хороший друг. Вражає, чи не так?

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.