Тіна Кароль назавжди покидає “Голос країни” після поразки в 11 сезоні: немає сил бути порізно з Даном Баланом

Українська співачка Тіна Кароль змусила похвилюватися величезну армію своїх шанувальників, зробивши несподівану заяву після фіналу 11 сезону "Голосу країни".

Переможцем шоу став підопічний Наді Дорофєєвої Сергій Лазановський. Вокаліст вже покидав проект на етапі нокаутів, однак за рахунок нововведень сезону Перезавантаження глядачам вдалося повернути його шляхом голосування. Суперником Сергія в суперфіналі була учасниця команди Тіни Кароль Юлія Тимочко.

Сергій Лазановскій
Сергій Лазановський
Юлія Тимочко
Юлія Тимочко

Поп-діва займала тренерське крісло цілих 8 дорослих і 3 дитячих сезони, це абсолютний рекорд за всю історію “Голосу”. Більш того, виконавиця хіта “Жизнь продолжается” цілих 5 разів ставала переможницею. Втім, більше такої можливості у неї не буде, причому з її ініціативи.

Так, в Інстаграм-акаунті піар-менеджера Тіни Павла Орлова з’явилася публікація, в якій вони разом повідомили про те, що Кароль назавжди покидає “Голос країни” і пророкує своє місце фронтвумен групи “The Hardkiss” Юлії Саніній.

Скриншот из Инстаграма пиар-менеджера Тины Кароль
Скріншот з Інстаграма піар-менеджера Тіни Кароль
Юлія Саніна і Тіна Кароль
Юлія Саніна і Тіна Кароль

Про це артистка заявила відразу ж після оголошення переможця, коли ведучий Юрій Горбунов спробував її втішити і сказав, що, можливо, вийде перемогти в 12 сезоні:

“Це мій крайній сезон. Я дуже дякую “Голосу” і дякую всім, хто довіряв свою долю команді, я від третього лиця скажу, тому що команда велика, це не тільки я, команді Тіни Кароль. Я люблю кожного, хто взагалі торкався цього проекту”, — зізналася Тіна.

Тина Кароль заявляет о своем уходе из Голоса страны
Тіна Кароль заявляє про свій відхід з Голосу країни

Горбунов вірно помітив, що без неї неможливо уявити “Голос”, так само як і “Танці”, тому що вона муза цього шоу, і понадіявся все-таки побачити її і в майбутньому 12 сезоні.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.