Тіна Кароль ніжно схилила голову на плече статного красеня, але їм виявився не Дан Балан: “Задоволені?”

Відома українська співачка Тіна Кароль всполошила шанувальників несподіваними ніжними кадрами з красивим чоловіком, яким виявився не Дан Балан.

На просторах вітчизняної естради Тіна Кароль займає місце однієї з найпопулярніших, затребуваних і обговорюваних артисток. Публіку цікавлять абсолютно всі аспекти її життя, особливо це стосується особистого.

Після смерті чоловіка Євгена Огіра в 2013-му поп-діва роками не давала ніяких натяків на появу чоловіка поруч з собою, але все змінилося з приходом молдавського співака Дана Балана в ряди тренерів вокального шоу “Голос країни”.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Їх недвозначні погляди і демонстрація явної зацікавленості одне одним породили безліч чуток про існування роману між ними. Коментувати його Тіна і Дан не стали, хоча і припиняти своє кокетство теж.

Ухильні відповіді в інтерв’ю тільки підігрівали інтерес, а нещодавно в програмі ЖВЛ артистка зізналася, що шалено закохана, хоча і не уточнила, від кого чи від чого у неї закрутилась голова:

“Закохана, як дура. Але це класно, я це люблю, цей стан”, — сказала зірка.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Шанувальники з нетерпінням чекали, коли ж знаменитість розкриє всі карти, в тому числі предмет свого зітхання. Більшість, звичайно, сподівалися побачити поруч з Кароль Балана, однак на одній з фанатських сторінок Тіни в Інстаграмі з’явилися кадри, на яких вона ніжно схилила голову на плече красеня-чоловіка, в якому важко впізнати Дана, адже це не він.

На відео поп-діва кокетливо дивиться в камеру і немов звертається до глядачів:

“Задоволені?”.

Коментарі буквально вибухнули від припущень:

  • “Я правильно зрозуміла, це і є її коханий? Дан Балан тут ні до чого?”;
  • “Вони так схожі”;
  • “Ось вам і Тіна, та ще штучка, як говорив Дан Балан”;
  • “Хороший хлопець”, — пишуть користувачі.

Варто зазначити, що поряд з Кароль позує її піар-менеджер Павло Орлов. Але чи дійсно їх пов’язують тільки робочі відносини?

Тіна Кароль і Павло Орлов
Тіна Кароль і Павло Орлов

Більше цікавого про всіх чоловіків, в яких Тіна була закохана до і після заміжжя, дивіться нижче:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.