Стас П’єха розповів, як докотився до життя в туалеті: не може забути про свою пристрасть

Відомий російський співак Стас П'єха не приховує від публіки свої проблеми і ділиться навіть найбільш непривабливими подробицями минулого життя.

Творчий шлях Стаса П’єхи почався з четвертої “Фабрики зірок”. Тоді шанувальниці з розуму сходили і буквально рвали на собі волосся в спробах хоч якось привернути увагу завидного і талановитого красеня. Однак ніхто й уявити не міг, що той вже довгі роки бореться з наркотичною залежністю.

Причиною такого образу життя стало дитинство героя нашої сьогоднішньої статті — батьки та інші близькі родичі постійно пропадали в роз’їздах на гастролях, тому Стас практично був сам по собі. Так ще в підлітковому віці він і потрапив в погану компанію, з якої все і почалося.

Стас П єха
Стас П єха

Ось уже кілька років П’єха знаходиться в зав’язці, а сумний досвід минулого спонукнув його відкрити власний реабілітаційний центр, щоб допомагати іншим боротися з залежністю.

В YouTube-шоу “Откройте, Давид!” Стас зізнався, що не одноразово зривався. Один зі зривів був настільки сильним, що він просто перестав контролювати себе і все, що відбувається:

“Був пік шість з половиною років тому. Я два тижні прожив у своєму туалеті, навіть від дружини закрився. Виходив тільки вночі. Там було місце для ноутбука і наркотиків — це все, що мені тоді здавалося необхідним”.

Зараз зі своєю дружиною Наталією Горчаковою співак розлучений, у пари залишився спільний син Петро.

Стас П'єха зі своєю колишньою дружиною і сином
Стас П’єха зі своєю колишньою дружиною і сином

За словами Стаса, навіть в найсвітліший період життя він хотів зірватися, а причиною цьому мислення залежних людей — ніякі ліки не лікують від залежностей.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.