Світлана Лобода вдягнулася в пір’я і подякувала за “золото” від Ютуб

Співачка LOBODA похвалилася тим, що соціальна мережа (відеохостинг) Ютуб нагородила її золотою кнопкою за цілий мільйон фоловерів.

Щоб зробити це, Світлана довго і ретельно підбирала вбрання. Вона одягла білі штани зі стразами. Вони лягли не в обтяжку, що додатково підкреслює її жіночність. Штани кольору “молоко ” ідеально доповнені укороченою кофтою з ефектом “пір’я “. Таким чином Світлана оголила свій живіт, показавши осину талію шанувальникам.

В руках вона тримала довгоочікувану золоту кнопку, якою красувалася на кількох кадрах

Відзначимо, російська співачка українського походження Світлана Лобода є однією з найпопулярніших виконавиць. Вона звикла багато працювати. Саме тому у неї часто виходять музичні треки, які стають справжніми хітами, а також професійні кліпи і чуттєві альбоми.

Вона любить збирати цілі стадіони на свої концерти, проте через карантинних обмежень в останні півтора року це важко реалізувати.

Але завдяки пандемії співачка змогла більше часу проводити з сім’єю. Примітно, що навіть на відпочинку дівчина навіть на відпочинку займається спортом і стежить за своєю зовнішністю. Цієї весни вона відпочила разом з дочками Тільда і Євангеліною в Дубаї. При цьому артистка майже кожен день поставала в нових образах.

Ось лише кілька фотографій, які підтверджують те, що співачка Світлана Лобода зберегла розкішну форму і запаморочливу талію навіть після пологів і майже року на карантині.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.