Співачка Камалія в жалобі: не стало важливого члена її сім’ї

Українська співачка Камалія повідомила, що 14 травня 2021 року через життя пішов її дядько Василь. Про це співачка поінформувала фанатів в соціальній мережі Інстаграм.

“Вічна пам’ять, Царство небесне, моєму улюбленому і рідного дядька Васі! Пішов в інший світ моєї мами рідний брат, він був третім за старшинством з 10 дітей. У зв’язку з моїми концертами і напруженої підготовки до ” Юні “вся сім’я, рідні і близькі приховували від мене цю сумну новину, для того, щоб не зірвати захід, знаючи мою емоційність, і тільки вчора мені повідомили про те, що в суботу, 8 Мая мій рідний дядько помер! “, – розповідає співачка.

“Я дивуюся витримці, сили характеру і духу моєї мами і всіх моїх рідних! Я не уявляю, як їм було важко тримати все в собі! Сьогодні мені довелося терміново виїхати в рідне місто, Чернігів на похорон. Мамочка, і всі мої рідні, прийміть мої щирі співчуття! Упокой душу раба Божого твого новопреставленого Василя і прости йому всі провини, вільні й невільні, і даруй йому Вічну пам’ять, Царство небесне! Амінь “, – зі скорботою написала українська співачка Камалія, і опублікувала фотографію свого родича.

У коментарях прихильники співчуваю телезірці і бажають сил, щоб витримати таке горе:

  • Вічна пам’ять!
  • Тримайтеся, Камалія !!!
  • Хай земля буде пухом!!

Нагадаємо, співачка Камалія разом зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром, а також чарівними дочками Арабеллою і Мірабелла напередодні відвідала церемонію нагородження премії YUNA, яку в цьому році вже кілька разів відкладали у зв’язку з карантином.

Очевидно, близькі усвідомлювали, як важливо вберегти Наталія Шмаренкова від таких трагічних новин, і приховували від неї це.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.