Культова пісня дев’яностих “Комбінація” – American boy: дивимося кліп і розкриваємо секрети, про що співають

American boy - пісня, яку група "Комбінація" представила в 1990 році. Вона практично відразу стала хітової. Її вивчили кілька поколінь.

Оригінальний варіант пісні записали Альона Апіна і Тетяна Іванова в дуеті. Якщо проаналізувати слова пісні, і посил авторів, можна зробити висновок, що співається пісня від імені звичайної, радянської, швидше за все провінційної дівчини, яка готова зустріти “закордонного принца ” і виїхати за ним на край світу в пошуках кращого життя.

За підсумками 1990 року композиція “American Boy” посіла третю сходинку хіт-параду найкращих пісень в “Звуковий доріжці МК”

Пісня “Американ Бой ” також увійшла в сольний репертуар Апіної. Адже через рік після її виходу Альона Апіна покинула групу “Комбінація ” і почала співати сольно.

Пропонуємо вам згадати легендарне виступ групи “Комбінація ” і насолодитися цим кліпом.

 

У чому ж секрет пісні “Американ бой “? Музичні критики стверджують, що весь сенс в новаторство – колаборації російської мови та англійської, а ще мотив, який добре запам’ятовується.

Досягнення даної пісні і величезні рейтинги із захопленням сприйнятий публікою, приписує собі співзасновник і композитор “Комбінації ” Віталій Окороков.

“У пісні” Американ бой “було шість або сім варіантів – спочатку англійський текст був відсутній. Було так:” Візьми мене в Америку, візьми мене з собою. Інакше я в істериці поїду в Уренгой “. Потім я запропонував: давайте спробуємо по- англійськи », – згадує пізніше тодішній продюсер музичного колективу Віталій Окороков.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.