Стан онкохворої Анастасії Заворотнюк погіршилося

Як відомо, Анастасія Заворотнюк, виконавиця ролі "Моєї прекрасної няні", вже довгий час намагається побороти онкологію.

За неофіційними даними, гліобластома (онкологія мозку) з’явилася у артистки на тлі пізніх пологів і штучного запліднення. Але з тих пір, як Настя не з’являється на публіці, ніхто з її найближчого оточення відкрито не коментує те, що відбувається. Лише зрідка журналісти авторитетних видань знаходять людей, наближених до “няні Віки “, і просять у них коментарі.

Так, нещодавно стало відомо із засекречених джерел, що у актриси Анастасії Заворотнюк стався рецидив.

Анастасія Заворотнюк в серіалі Каспій 24
Анастасія Заворотнюк в серіалі Каспій 24

Близькі люди зірки повідомили журналістам видання “z-aya.ru “, що жінці стало гірше. Раніше протягом декількох місяців лікарі фіксували поліпшення стану зірки. Але як розповіли люди з оточення актриси, не так давно їй знову стало гірше – онкологія, яка ще кілька місяців тому перебувала в стадії ремісії, повернулася.

“Настя була така рада, коли лікарі дозволили їй плавання. Сподівалася повернути колишню форму. Все було добре, басейн і правда на якомусь етапі допоміг їй як хороша фізіотерапія. Вага не зникла, але відчувати вона себе стала краще. Але потім Насті стало погано в басейні. На обстеженні стало зрозуміло, що запаморочення сталося через рецидив раку “,

– розповіли близькі знайомі артистки, чиє ім’я і статус видання-першоджерело приховувати.

Нагадаємо, в 2021 році актрисі Анастасії Заворотнюк виповнилося 50 років. Навіть в честь такої важливої дати вона не вийшла на зв’язок. Зате один з телеканалів презентував серіал з її участю – “Каспій 24 “. Картину зняли ще до її хвороби, але зважилися показати тільки зараз.

Анастасія Заворотнюк повернулася на ТБ
Анастасія Заворотнюк повернулася на ТБ

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.