Тіна Кароль поїхала з України заради шанувальників з Казахстану і заспівала їм наживо

Нещодавно українська співачка Тіна Кароль провела фан-зустріч з шанувальниками в місті Алмати, Казахстан. Там же вона виступила на місцевому ТБ.

Виступ Тіни Кароль на місцевому телеканалі здивував шанувальників. Вони були раді чути улюблену співачку наживо. Також телеведучі поспілкувалися із зіркою і прийняли дзвінки від шанувальників. Одна дівчина на ім’я Ліля подзвонила, щоб сказати, як вона любить Тіну Кароль. Прихильниця розповіла, що вона з Росії, і там пісні Кароль слухають дуже часто. Тіну зворушили ці слова, що вона навіть заплакала і попросила у телеведучої серветку.

Пропонуємо подивитися відеозапис виступу Тіни Кароль на місцевому телеканалі в місті Алмати. Його опублікували на офіційній фан-сторінці української співачки в соціальній мережі Інстаграм.

Нагадаємо також, що нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з’явилося невелике відео від шанувальників, які “підловили” Тіну і її команду в аеропорту Казахстану, в місті Алмати.

Артистка з України влаштувала фан-зустріч, відвідавши свою аудиторію і заінтригувавши новим кліпом, до якого активно готується. Цікаво, що натовпу людей на цій зустрічі не було. Охочих було багато, але ось через карантинні обмеження пустили лише близько сорока чоловік. Всі були в масках, ставили питання, а після зустрічі отримали автографи від улюбленої зірки.

При цьому зірка приміряла облягаючий наряд з лосин і водолазку бежевого кольору, які пізніше змінила на чорно-червоний наряд, який вигідно підкреслив фігуру Кароль.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.