Чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес дав перший у своєму житті сольний концерт

Співак Дантес зараз намагається якомога частіше виступати і випускати пісні. Це пов'язано з тим, що він одного разу вже йшов зі сцени, і повернутися було дуже вже важко.

Незважаючи на те, що він виходив на сцену ще в двадцять років, за часів “Фабрики зірок “, тоді він виконував пісні в дуеті “Дантес і Олійник “, а потім довгий час не виступав. І ось зараз, через десяток років творчості він дав сольний концерт. Ажіотаж був величезним незважаючи на карантинні обмеження.

Багато хто визнав Володимира Дантеса одним з найбільш недооцінених артистів сучасності

Адже у нього цікаві пісні, хороший голос і, що важливо, приваблива зовнішність. Але і фанаток у нього хоч відбавляй. Особливо після нещодавнього концерту.

“Сьогодні вперше вийшов на сцену зі своїм концертом. Таке відчуття, що я там був завжди. Це все завдяки людям, які були на презентації дебютного альбому. Це мої друзі, моя Мама і моя неймовірна Надя Дорофєєва. Одна знайома написала, що це як побувати в таборі на самій останній дискотеці, де кожна пісня дуже важлива. Тепер і я так відчуваю. Спасибі величезне моїй команді, яка пройшла цей шлях зі мною “,

– написав Володимир Дантес.

Цікаво, що тепер він планує виступати тільки більше, тому фанати музиканта радіють – чекають від нього безліч новинок і цікавих кліпів. А він в цій справі, як виявилося, складе конкуренцію навіть тим, хто на сцені багато років, і хто збирає величезні зали в будь-якому місті.

Наприклад, його остання пісня “Sasha ” виявилася дуже хітової. У неї безліч прослуховувань і скачувань. А вам подобається Володимир Дантес?

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.