ПП в Коблево: туристи розгромили номер, автомашиною вибили ворота і втекли

Зараз поліцією перевіряється місце знаходження бешкетників. Паспортні дані відомі.

На курорті в Коблево стався надзвичайний випадок. Відпочивальники з Миколаєва поводилися неналежно і розгромили невеликий номер в готелі, де відпочивали. Потім вони втекли. Анастасія Погосова, яка є власником приватного готелю зняла всі на відео і розмістила на своїй сторінці в Facebook.

Як розповіла Анастасія Погосова, відпочивальники вирішили покататися о першій годині ночі на авто і проїхати на пляж. Включивши гучну музику, з піснями вони зламали паркан. Коли їм не вдалося потрапити на пляж на автомашині вони вирішили розгромити номер в готелі.

Коблево

Коли їх намагалися напоумити, вони нахамили представникам готелю і почали погрожувати їм. Довелося власнику готелю викликати поліцію. Зрозумівши, що зараз приїдуть правоохоронні органи, ці бешкетники на автомобілі вибили ворота і спробували сховатися до приїзду поліції. Як потім виявилося, вони вибили всі двері в номері та сильно насмітили в ньому.

Добова вартість проживання на одну людину в цьому номері становить 450 гривень. Це значно менше ніж вартість міжкімнатних дверей, які вони зламали. Незрозуміло чому ці люди вселилися в її готель, сказала господиня, адже в Коблево є багато місць де можна вночі відпочити до 5 години ранку.

Вони могли б хоч цілу ніч розважатися. І не потрібно було б ламати ворота і двері, щоб потрапити вночі на пляж.
Зараз поліцією перевіряється місце знаходження бешкетників. Паспортні дані відомі.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.