Оксана Марченко привітала коханого чоловіка Віктора Медведчука з Днем народження

Екс-ведуча шоу "Х-фактор " і "Україна має талант ", Оксана Марченко зворушливо привітала в Інстаграм-профілі свого коханого чоловіка з Днем Народження.

“Не важливо хто навпаки, важливо хто поруч “, – такими словами телеведуча і політичний діяч підписала фотографію, де вона ніжно притискається до свого чоловіка Віктора. Разом пара вже більше 20 років.

Слід зазначити, що протягом цих років Оксана і Віктор “горіли ” різними сферами життя – Віктор трудився в політиці, Оксана була зіркою головних програм шоу-бізнесу. Однак це не завадило вихованню взаєморозуміння, підтримки та виручки в сім’ях.

“З Днем народження, мій великий чоловік! Люблю тебе, пишаюся тобою, благословляю кожен твій день, підтримую твою боротьбу за правду! Ти найкращий Людина, якого я знаю. Лихослів’я, брехня і наклеп – це той бруд, яку в твою сторону кидають слабкі. Але вона ніколи не долетить до тебе, а на їх руках залишиться … Твоє смирення робить диявола калікою. Многая благая літа! “,

– написала Оксана Марченко під сімейної фотографією.

Ось що шанувальники Марченко написали в коментарях до публікації:

  • З іменинником тебе дорога! Довгих років спільного життя і Божого благословення. обіймаю
  • Многая і Блага Літа Віктору Володимировичу !!!
  • Віктор Володимирович, вітаю вас з Днем народження! Бажаю, щоб ваше життя і далі була сповнена мудрості для прийняття важливих рішень, вірних друзів та колег поруч – для ще більшої впевненості. І, звичайно ж, любові сім’ї – це найголовніше в житті! Оксаночка, зі святом всю вашу родину!
  • Шановна Оксана Михайлівна, вітаю Вас з Днем народження чоловіка – Віктора Володимировича! Всіх благ йому, радісних емоцій і світлих думок, які примножує добро в навколишньому його і всіх вас, його сім’ю, мире !!!
  • Дорога Оксаночка! Вітаю Днем народження Віктора Володимировича! Це дуже важливо, коли дружина так підтримує чоловіка … з любов’ю, гордістю

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.