Сергій Притула показав нове татуювання на грудях: тепер у нього там красується єдиноріг

Телеведучий і шоумен Сергій Притула показав фото, зроблене в машині. Там він стягнув сорочку і показав нове "тату" в цікавому місці.

Сергій Притула – успішний шоумен, який кілька разів робив спроби піти в політику. Він балотувався на пост мера столиці, однак виборці його не обрали, залишивши на посаді колишнього керівника.

Крім цього, Сергій – зразковий сім’янин. Незважаючи на те, що одруженому Притулі неодноразово приписували роман то з Ольгою Фреймут, то з Катею Варнавою, то з Лесею Нікітюк, чоловік залишається вірним прикладом для інших.

Більш того, Сергій Притула – багатодітний батько. У нього є старший син Дмитро від першого шлюбу.

У другому шлюбі Сергій Притула одружився на Катерині Сопельник, з якою познайомився під час зйомок, у серпні 2015 року. У 2017 році у пари народилася дочка Соломія.

У 2021 році Сергій Притула похвалився тим, що у нього народилася ще одна донька, яку назвали Стефанія.

Незважаючи на свою зайнятість, Сергій Притула багато часу проводить зі своїми дітьми

Так, молодша дочка Соломія наклеїла татові на груди наклейку у вигляді єдинорога. Той не став її знімати, надів сорочку і поїхав у своїх справах. А вже в машині вирішив зробити Селфі і похвалитися такою милою деталлю.

Підпис він зробив дуже зрозумілу: “Коли у тебе є чотирирічна дочка “.

Цікаво, що в коментарях прихильники умилились цій картині, і відзначили, що тепер вони чекають, коли Сергій Притула постане перед фоловерів з макіяжем, який йому намалює його дочка Соломія.

А попереду підростає і Стефанія, тому в майбутньому таких милих кадрів в профілі у телеведучого Нового каналу буде тільки більше.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.