Криза підкралася непомітно? Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розпродає речі сина за безцінь

Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася з підписниками в мережі новиною — їхній маленький син тепер їздитиме на новому візку.

Катерина Репяхова стала четвертою за рахунком дружиною Віктора Павліка, яка набула популярності саме у відносинах із зіркою. Колись давно дівчина була відданою фанаткою творчості артиста і навіть не уявляла, що зможе підкорити його серце. Так Катя спочатку стала його помічницею, потім коханкою, концертним директором та нарешті офіційною дружиною.

Катерина Репяхова та Віктор Павлик
Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розпродає речі сина за безцінь

Коли Віктор Павлік розсекретив особу обраниці, публіка була приголомшена, адже вона набагато молодша, а він посмів заради неї покинути колишню дружину Ларису Созаєву, з якою виховував спільного сина. Втім, пара впоралася з бурею критики на свою адресу та демонструє у соцмережах сімейну ідилію. Без проблем, зрозуміло, не буває, як і в будь-яких відносинах, але подружжя вміло справляється з кризами і будує сім’ю разом.

2021 року у закоханих народився спільний спадкоємець — син Михайло. Хлопчик росте в атмосфері кохання та турботи, саме заради нього знамениті батьки намагаються не опускати руки навіть у такий скрутний момент для країни. Так, незважаючи на війну, Катя Репяхова зайнялася бізнесом та відкрила власний бренд дитячого одягу. Звичайно ж, обличчям бренду став Михасик, а ще в нього обновка — нова коляска, чим дружина Віктора Павліка поділилася в Інстаграмі.

Дружина Віктора Павлика Катя Репяхова розпродає речі сина за безцінь
Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розпродає речі сина за безцінь

При цьому старий транспорт дитини Катерина продає практично за безцінь з огляду на початкову ціну:

Ми забрали новий візочок для Михасика. Нашу продаємо. Купували за 10 500 грн. Візок у нас дуже хороший, тільки світлий не для нас. Продаємо за 5000 грн, – написала молода мама.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.