Дівчина хотіла тільки підстригти кінчики, але перукар повністю змінив зачіску (ФОТО)

Дівчина не хотіла розлучатися з довгим волоссям, тому вирішила підстригти тільки кінчики. Але перукар переконав клієнтку і зробив шикарну, стильну зачіску.

Візит в салон краси завжди хвилюючий і непередбачуваний. Завжди хочеться яскравих, але невеликих змін. Але тільки професійний перукар може зробити дійсно стильну і карколомну стрижку.

Дівчина прийшла до стиліста, щоб трохи підрівняти кінчики. Але фахівець запропонував зробити новий образ, який подарує її довгому і тьмяному волоссю неймовірний блиск і освіжить у цілому зовнішній вигляд.

Девушка до стрижки
Дівчина до стрижки

Вона не планувала розлучатися з довжиною, але не побоялася і довірилася перукарю. Результат перевтілення був настільки несподіваним, що дівчина навіть не впізнала себе.

Шість годин майстер стриг, фарбував й укладав волосся. Увесь цей час рішуча дівчина не бачила себе в дзеркалі. Вона не знала, якою тепер буде її нова стрижка. Але найбільше цікавив колір волосся.

І ось настав той момент, коли крісло повернули до дзеркала. Клієнтка побачила світле, блискуче і шовковисте волосся. Вона просто не могла повірити. На неї дивилася і посміхалася красива, ефектна блондинка, як з обкладинки глянцевого журналу.

Стильная и современная стрижка
Стильна і сучасна стрижка

Дівчина ще довго буде звикати до нової себе, але з такою неймовірною зачіскою нічого не страшно. Як бачимо, довге волосся – це ще не показник краси. Набагато краще, коли воно здорове, блискуче і живе. Тому, головне знайти перукаря, який точно зможе зробити сучасну і стильну стрижку.

 ""

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.