Непомітна дівчинка перетворилася в ефектну дівчину: вона хотіла виглядати старше, тому вирішила змінити стиль

Дівчині не подобалася її дитяча зовнішність, тому вона звернулася за допомогою до стилістів. Фахівці додали кілька років.

Як звичайна дівчина, вона прийшла в салон краси. Але побажання клієнтки виявилося дуже нестандартним.

Молода і красива дівчина скаржилася, що вона схожа на підлітка. Їй зовсім не подобалася її юна зовнішність, особливо обличчя, як у школярки. Вона хотіла виглядати старшою.

 ""

Стилісти не розгубилися і запропонували зробити ультрамодне об’ємне каре, яке підкреслило б її овальне обличчя. До речі, овал вважається ідеальною формою. Власницям такого обличчя підходять і коротке, і довге волосся.

Дівчина була згодна на будь-які експерименти, тому швидше хотіла уже побачити результат. Тим часом перукар приступив до роботи.

 ""

 ""

 ""

Новий образ вирішили також доповнити яскравим макіяжем, який підкреслював виразні очі і пухкі губи дівчини.

У кінцевому результаті вийшло дуже ефектно. Дівчина дійсно стала старше виглядати, її тонке волосся набуло об’єму і шовковистості.

Дівчині зробили стильну стрижку і макіяж
Дівчині зробили стильну стрижку і макіяж

З салону краси вийшла зовсім інша дівчина. Як бачимо, професійні перукарі і візажисти можуть зробити зі звичайної непоказної зовнішності красиву дівчину, як з обкладинки журналу.

 ""

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.