Як вдала стрижка може зменшити ніс? Стиліст показав, що це можливо зробити і без пластики (ВІДЕО)

Стиліст-перукар зробив жінку ще більш привабливою. А все тому, що вдало підібрана стрижка навіть візуально зменшила ніс клієнтки. Фантастичний результат.

Якщо Мунір бере ножиці в руки, то незабаром у світі буде на одну щасливу жінку більше. Чоловік-перукар не перестає дивувати своєю майстерністю. Він так перетворює клієнтів за допомогою стрижок, що одне і те ж саме обличчя виглядає зовсім по-іншому.

Цього разу стилісту довелося попрацювати з рудоволосою красунею. Але жінка хотіла не просто змінити зачіску, вона попросила підібрати їй стрижку, яка б зменшила її довгий ніс.

Такий запит Муніра не злякав, адже він дійсно майстер своєї справи. Чоловік почав працювати.

Впевненими рухами перукар вкоротив не тільки ніс, але і довжину волосся. Він запропонував зробити стильну стрижку – боб з чубчиком набік. Після цього зробив шикарну укладку на браш.

 ""

Варто відзначити, що ніс став дійсно непомітним. Правильна стрижка підкреслила всі переваги: красивий овал обличчя, витончену і тонку шию, відкрила вуха.

До речі, масивні сережки також можуть відвернути увагу від недоліків обличчя. Ось, наприклад ця жінка вибрала великі сережки-кільця, які вигідно завершили образ.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?