Наречені зрозуміють: дівчина придумала важливий аксесуар для весільної сукні

Дівчина з Америки винайшла аксесуар для сукні, який полегшить життя кожної нареченої.

Яка ж вона прекрасна в тому ніжному білому платті. Як легко вона йде, і яка щаслива вона в той день. Наречена дійсно сяє від щастя. Але не всі знають, як складно посміхатися, коли тобі хочеться просто сходити спокійно в туалет.

Здавалося б, навіщо взагалі з цього приводу переживати. Але хто був на місці нареченої, той знає, що весільне плаття в дамській кімнаті стає дуже пишним і зовсім незручним.

Подружки невесты
Подруги нареченої

Хезер Стейнлейк з Пенсільванії знає все про весільні сукні. Оскільки дівчина вже довго працює у весільному салоні. Вона постійно відповідає на одні і ті ж питання майбутніх наречених: «А я зможу в ньому взагалі ходити?», «А як я сама в туалет зможу сходити?» та інші. Відповідь завжди була одна – подружки нареченої будуть у всьому допомагати. Але Хезер довго думала, і нарешті знайшла ідеальний спосіб. Дівчина придумала «Bridal Buddy».

Це така спідниця з фатину, яка одягається під весільну сукню. Її взагалі не видно, але вона дуже потрібна. Вона має шнурок, який піднімає спідницю і ховає плаття. Коли захочеться в дамську кімнату, то плаття, як тюльпан, збирається в цій спідниці.

Свадебный аксессуар
Весільний аксесуар

 ""

Виглядає трохи смішно і безглуздо, але це шалено комфортно для нареченої. До речі, в спідниці є ще отвори для рук, щоб було максимально легко займатися гігієною.

 "" ""

Такий весільний аксесуар сподобатися кожній нареченій. З такою спідницею можна повноцінно насолоджуватися святом.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.