Світлана Лобода показала свій модний манікюр і педикюр: зробила нігті кольору марсала – тренд 2023 року (ФОТО)

Відома українська співачка Світлана Лобода ретельно слідкує за своєю зовнішністю. Зірка показала новий манікюр і педикюр, вона пофарбувала нігті в колір марсала.

Світлана Лобода – естрадна зірка топової величини, яка сьогодні влаштовує багато благодійних концертів і публічно підтримує Україну. Професія зобов’язовує співачку добре виглядати і показувати гарний приклад для величезної аудиторії. Вона слідкує за своїм харчуванням, регулярно займається спортом, на публіці завжди виглядає на висоті від макіяжу і зачіски до самих кінчиків пальців.

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Лобода показала новий манікюр і педикюр. Артистка зробила однотонне покриття однакового кольору на руках і ногах, вона обрала трендовий відтінок марсала в глянцевому варіанті. Також Світлана засвітила модні джинси кльош.

Світлана Лобода показала свій модний манікюр і педикюр
Світлана Лобода показала свій модний манікюр і педикюр

Стилісти відмічають, що дизайн нігтів кольору марсала вже кілька сезонів займає топові позиції і здавати їх не збирається. Ця тенденція є закономірною, тому що марсала поєднує в собі стриману розкіш, аристократичність, глибину кольору, але при цьому є універсальним рішенням для манікюру і педикюру, оскільки чудово поєднується з будь-яким стилем в одязі та підходить для нігтів будь-якої довжини.

В минулому році основна увага бордового манікюру була приділена яскравим і насиченим дизайнам, але зараз переважає мінімалізм. Стрази і стемпінг вже не такі актуальні для марсалових відтінків, вони практично вийшли зі списків модних трендів сезону 2023.

Манікюр в кольорі марсала
Манікюр в кольорі марсала

Марсала підходить як для коротких нігтів так і для довгих. Вибір такого кольору манікюру підкреслить бездоганний смак власниці і буде доречний як для офісно-ділового стилю, так і для святкового вечірнього або повсякденного.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.