Натхненний кольором кошенілі: наймодніший колір 2023 року на українських зірках – Єфросиніна, Джамала та інші

Головні фахівці у світі моди вже повідомили, який колір є головним трендом 2023 року. Дізнаємось на прикладі відомих українських зірок, як правильно комбінувати його в повсякденному житті

Поки на подіумах “заправляють” найвідоміші дома моди, за тенденції кольорів відповідає всесвітній інститут Pantone. У грудні 2022 року фахівці повідомили головний колір майбутнього року. Ним став відтінок Viva Magenta, який походить від сімейства червоних і натхненний кольором кошенілі, одним з найцінніших та найяскравіших з природних барвників у світі – про це розповіла Леатрис Айземан, виконавча директорка інституту Pantone.

Пропонуємо розібратись на прикладі відомих українських зірок, як правильно носити цей колір у повсякденному житті.

Камалія

Одна з найбагатших співачок України може похизуватись не лише вокальним талантом, а й неймовірною зовнішністю та природною красою. Знаменитість полюбляє одягатись вишукано та зі смаком. Камалія часто носить одяг модного відтінку.

Камалія у модному відтінку 2023 року
Камалія у модному відтінку 2023 року

Наталія Могилевська

Відома українська співачка полюбляє симпатичні й стильні сукні різних відтінків. Зірку важко назвати прихильницею відтінків рожевого чи червоного, проте ці кольори безперечно їй пасують.

Могилевська у наймоднішому кольорі 2023 року
Могилевська у наймоднішому кольорі 2023 року

Маша Єфросиніна

Важко сказати напевно, який колір темноволосій українській красуні пасує більше – карміновий червоний чи елегантний зелений. Найбільш імовірно, не одяг робить Машу Єфросиніну красивою, а ведуча робить вбрання ідеальним.

Маша Єфросиніна в одязі модного кольору
Маша Єфросиніна в одязі модного кольору

Джамала

Якщо ви – не любитель яскравих кольорів, але носити одяг модного кольору таки хочеться, відома українська співачка Джамала продемонструвала вдалий варіант “вкраплення” відтінку в образ (тюрбан або інший головний убір). Крім того, доречно комбінувати одяг наймоднішого кольору 2023 року з чорними елементами гардероба.

Джамала в модному кольорі
Джамала в модному кольорі

Оля Полякова

Відомій українській співачці та одній з найвідоміших білявок країни безперечно пасує сміливий відтінок рожевого. Наймодніший колір 2023 року вдало підкреслює витончені риси зовнішності зірки та робить акцент на її ідеальному блонді.

Оля Полякова у наймоднішому відтінку цього року
Оля Полякова у наймоднішому відтінку цього року

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.