Привіт із 90-х: забута стрижка каскад повернеться в моду навесні 2023 – Нікітюк і Дорофєєва вже в тренді

Українські зірки слідують модним трендам. Співачка Надя Дорофєєва і телеведуча Леся Нікітюк зробили стрижку, яка повернеться в моду весною 2023.

Стрижка каскад була дуже модна в дев’яностих, її особливість в тому, що вона перетворює навіть тонке і рідке волосся в густу шевелюру. Ця зачіска багатошарова, пишна, ідеально підходить на будь-яку довжину. Правильно вибраний варіант каскаду може скорегувати риси обличчя, приховати недоліки і підкреслити переваги. Це класика. яка ніколи не виходить з моди.

Перукарі кажуть, що каскад – єдина стрижка, яка робить густе волосся більш слухняним і структурованим, а тонке – більш об’ємним і пишним. Це добре видно на прикладі відомих українських зірок, які слідкують за трендами.

Леся Нікітюк

Надя Дорофєєва і Леся Нікітюк носять стрижку каскад
Надя Дорофєєва і Леся Нікітюк носять стрижку каскад

Телеведуча Леся Нікітюк завжди бездоганна в кадрі завдяки роботі стилістів і візажистів. Нещодавно зірка Нового каналу зробила нову стрижку каскад з рівним чубчиком. Така варіація зачіски дуже модна весною 2023 року.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва і Леся Нікітюк носять стрижку каскад
Надя Дорофєєва і Леся Нікітюк носять стрижку каскад

Українська співачка Надя Дорофєєва часто експериментує із зачіскою та кольором волосся. Зараз зірка підтримала модні тренди, повернулась до натурального каштанового кольору і зробила каскад на велику довжину. Завдяки цьому її негусте волосся стало виглядати пишним і дуже гарно піддається різним укладкам для сценічних образів.

Стрижка артистки поєднана в двох техніках – каскад і драбинка, яка створює вау ефект. Майстер вистригає каскадні переходи по всій довжині, а драбинкою обробляє лише контур пасм.

На прикладі зіркових красунь видно, що каскад – універсальна стрижка і підходить до будь-якої зовнішності. Треба тільки правильно розставити акценти в залежності від овалу обличчя.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.