Дівчина хотіла тільки підстригти кінчики, але перукар повністю змінив зачіску (ФОТО)

Дівчина не хотіла розлучатися з довгим волоссям, тому вирішила підстригти тільки кінчики. Але перукар переконав клієнтку і зробив шикарну, стильну зачіску.

Візит в салон краси завжди хвилюючий і непередбачуваний. Завжди хочеться яскравих, але невеликих змін. Але тільки професійний перукар може зробити дійсно стильну і карколомну стрижку.

Дівчина прийшла до стиліста, щоб трохи підрівняти кінчики. Але фахівець запропонував зробити новий образ, який подарує її довгому і тьмяному волоссю неймовірний блиск і освіжить у цілому зовнішній вигляд.

Девушка до стрижки
Дівчина до стрижки

Вона не планувала розлучатися з довжиною, але не побоялася і довірилася перукарю. Результат перевтілення був настільки несподіваним, що дівчина навіть не впізнала себе.

Шість годин майстер стриг, фарбував й укладав волосся. Увесь цей час рішуча дівчина не бачила себе в дзеркалі. Вона не знала, якою тепер буде її нова стрижка. Але найбільше цікавив колір волосся.

І ось настав той момент, коли крісло повернули до дзеркала. Клієнтка побачила світле, блискуче і шовковисте волосся. Вона просто не могла повірити. На неї дивилася і посміхалася красива, ефектна блондинка, як з обкладинки глянцевого журналу.

Стильная и современная стрижка
Стильна і сучасна стрижка

Дівчина ще довго буде звикати до нової себе, але з такою неймовірною зачіскою нічого не страшно. Як бачимо, довге волосся – це ще не показник краси. Набагато краще, коли воно здорове, блискуче і живе. Тому, головне знайти перукаря, який точно зможе зробити сучасну і стильну стрижку.

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.