Gucci випустив дві сукні для чоловіків: вартість однієї становить близько 74 тисяч гривень, інша трохи дешевша (ФОТО)

Gucci, італійський будинок моди, надихнувшись гранжем 90-х, створив сукні для чоловіків.

Уже в сезон осінь-зима 2020 року справжні чоловіки-модники зможуть надіти яскраве плаття в клітинку оранжевого кольору. Таку новинку випустив Gucci.

Відомо, що вартість сукні, яку зшили з сатину, становить близько 74 000 гривень (2600 доларів).

Gucci
Gucci

 ""

Сукню створили не для того, щоб просто порадувати шанувальників моди. Представники Gucci стверджують, що таким чином вони борються з «токсичними стереотипами, які формують чоловічу гендерну ідентичність».

 

На думку дизайнерів, плаття можна буде носити поверх джинсів. Для тих, хто не любить яскраві кольори, виробники випустили ще один варіант сукні для чоловіків, але вже в квітковий принт. До речі, і ціна у неї трохи нижча – 51 тисяч гривень.

 ""

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.