Укладайте шлюби і беріть кредити: дзеркальна дата 08.08.2021 буде вдалою для цих справ

Вже 8 серпня, в неділю, нумерологи кажуть про останню сильної датою за це літо. Що можна робити, а що - категорично забороняється, читайте далі.

Відзначимо, що існує така наука, як нумерологія. Як пише Вікіпедія, нумерологія – віра в релігійні, езотеричні і / або містичні зв’язку між числами і майбутнім або характером людини. Нумерологи в своїй роботі вивчають силу цифри, значення цифри, вплив цифри на життя людини, взаємодія цифр із зірками.

Нумерологи виділяють ряд сильних днів в кожному місяці. І так співпало, що восьмого серпня, у неділю, буде дзеркальна дата.

Що можна робити 8 серпня в чого не можна робити в цей день

Нумерологія - як дізнатися прикмети, які передвіщають підйом в фінансовому плані?
Нумерологія – як дізнатися прикмети, які передвіщають підйом в фінансовому плані?

Щоб оцінити сили і можливості в цей день, важливо спочатку зрозуміти силу цієї цифри.

Вісімка оцінюється неврологами як число, яке відповідає за фінансову складову нашого життя. Подвійна вісімка в дзеркальній датою в два рази підсилює її вплив.

Саме тому, якщо ви будете в цей день брати кредити або віддавати їх, то ці гроші сприятливо впливатимуть на ваш фінансовий стан. Тому грошові операції 8 серпня 2021 року проводите сміливо.

Любовна сфера. Дана “красива дата ” – відмінний привід для одруження. Аж дві вісімки, які також схожі на знак нескінченності – це гарант міцної і вічної любові.

В цю ж дату 8 серпня 2021 року відбудеться Молодик, що також посилить всі ваші прагнення. Дуже важливо сьогодні правильно працювати над переглядом своїх цінностей і пріоритетів, а також важливо правильно загадувати бажання.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.