Комп’ютерна програма генерує моторошно реалістичні кадри

Нова комп'ютерна програма може маніпулювати відео таким чином, що це збиває з пантелику.

Комп’ютерна програма генерує моторошно реалістичні підроблені кадри. Ми всі знаємо про триваючу битві з фальшивими новинами, які часто включають в себе вигаданий текст і зображення з докторами, але нова комп’ютерна програма може маніпулювати відео таким чином, що це збиває з пантелику.

Нова комп’ютерна програма може маніпулювати відео, так що його об’єкт відображає рух іншої людини в іншому відео

Ексклюзивне, реалістичне відео та можливість підробляти персонажі

За повідомленням Science News, програмне забезпечення, яка буде представлена на фестивалі комп’ютерної анімації в Ванкувері, може також змінювати позу голови і тулуба, руху очей і деталі фону, створюючи більш переконливі підробки.

Ці відео підробки «вражаюче реалістичні», сказав Science News Адам Фінкельштейн, вчений з Прінстонського університету, які не залучений в роботу.

Де можна застосувати

Програма може мати практичне застосування, наприклад, виробництво дубльованих фільмів, де рух губ акторів відповідає голосу за кадром, але вона також може вивести проблему фальшивих новин на абсолютно новий рівень.

Science News повідомляє, що алгоритм починається з сканування двох різних відеокадрів по кадрам, відстежуючи 66 так званих «рис обличчя», щоб відобразити чиї то риси обличчя, вираз обличчя, нахил голови і лінію огляду.

Наприклад, показує колишнього президента Барака Обаму і російського президента Володимира Путіна, програма спотворить імідж Путіна, щоб прийняти поставу і вираз обличчя Обами.

Технологія може навіть підганяти тіні, міняти волосся або регулювати висоту плечей.

Кінцевий результат? Можна домогтися дуже реалістичних відео, які буде важко відрізнити від оригіналу. Хоча знімаємий персонаж ніколи таким не був.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.