Том Круз офіційно відправиться в космос в 2021 році для зйомок нового фільму

Том Круз працював разом з генеральним директором SpaceX Ілона Маском і Національним управлінням з аеронавтики та дослідженню космічного простору (НАСА).

Том Круз офіційно відправиться в космос в жовтні 2021 роки для знімання фільму без назви, знятого режисером Edge of Tomorrow Дугом Лиманом.

Через кілька місяців після того, як з’явилися повідомлення про те, що Круз працював разом з генеральним директором SpaceX Ілона Маском і Національним управлінням з аеронавтики та дослідженню космічного простору (НАСА), було підтверджено, що голлівудська зірка буде частиною запуску в наступному році.

 ""

19 вересня Space Shuttle Almanac зайшов у свій офіційний обліковий запис у Твіттері, щоб поділитися маніфестом Міжнародної космічної станції (МКС) з 2020 по 2023 рік, який включає круїз і запуск Лиману в рамках «Туристичного польоту SpaceX Crew Dragon Axiom».

У маніфесті показано, що до Cruise і Liman, позначених як Tourist 1 і 2, приєднається пілот Space X Майкл Лопес-Алегрія, в той час, як слот для Tourist 3 все ще відкритий, який може бути заповнений оператором або іншим актором.

Круз і команда будуть знімати на борту МКС, повідомив адміністратор НАСА Джим Бріденстайн 6 травня минулого року. Майбутній фільм стане першим фільмом, знятим у космосі, якщо він пройде за планом.

За даними Deadline від 30 липня, фільм є універсальним проєктот вартістю 200 мільйонів доларів. На момент написання цієї статті ніяких інших подробиць про фільм не повідомлялося.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.